Investér i skovrejsning og bliv klimaneutral

kompensér for hele eller dele
af dit CO2 aftryk

Kompensér for dit CO2 aftryk

Hvert år udleder en dansker i gennemsnit 11 tons CO2. Du kan kompensere for hele eller dele af din CO2 udledning ved køb af aktier for 110.000 kr.

En god investering

Med investeringen og de gældende regler bliver det gratis at kompensere for egen klimabelastning, da investeringen bevarer sin værdi og aktierne senere kan sælges.

Investér med selskabsmidler

Privatpersoner, virksomheder og offentlige organisationer kan investere. Der kan anvendes frie midler og selskabsmidler til investeringen.

Om os

Vær med til at plante fremtiden

Investering og Klima A/S bidrager til kampen mod klimaforandringer ved at indfange CO2 ved skovrejsning. Skovrejsning og forvaltning af eksisterende skov vil bidrage til klimamålsætningerne gennem træernes optag af CO2.

Ved køb af en aktie i Investering og Klima A/S kan man forventeligt indfange omkring 12 tons CO2 årligt over en 100-årig periode. En gennemsnitsdansker udleder ca. 11 tons CO2 om året. 

5 GODE GRUNDE

Hvorfor blive aktionær?

  1. CO2 indfangning ved køb af aktier. En privatperson eller virksomhed vil således ca. kunne kompensere for hele eller dele af sin CO2 udledning ved køb af aktier for 110.000 kr.
  2. Adgang til skove og deres faciliteter (udflugter, skovture, arrangementer).
  3. Med investeringen og de gældende regler bliver det gratis at kompensere for egen klimabelastning, da investeringen bevarer sin værdi og aktierne senere kan sælges. Hvis investeringen senere kan medregnes i forhold til en CO2 afgift, så vil man kunne opnå et betydeligt positivt afkast.
  4. I samarbejde med Hedeselskabet og andre tager vi os af skovrejsningen og driften – I behøver ikke at gøre noget selv.
  5. Privatpersoner, virksomheder og offentlige organisationer kan investere.

KONCEPT

Du får en god investering og hjælper med at løfte et socialt og miljømæssigt ansvar

Samarbejde

Samarbejde med Hedeselskabet

Hedeselskabet er en forening med status som erhvervsdrivende fond, der både driver kommerciel virksomhed, støtter udviklingen af ny viden og arbejder med formidling af viden inden for natur- og miljøområdet.

I samarbejde med Investering og Klima har Hedeselskabet til opgave at identificere velegnede ejendomme til projektet, samt at designe skoven. Hedeselskabet varetager hele processen fra klargøring af jorden til plantning. 

Investormateriale

Få vores investormateriale
i din indbakke

Materialepakken indeholder vores prospekt, der giver dig al den praktiske information du behøver før du investerer. Yderligere indeholder pakken også en tegningsblanket. Få materialepakken i din indbakke med det samme.

find os

 • Frederiksberggade 6
 • 6640 Lunderskov
 • CVR 43244035
Samarbejdspartnere

Følg os her