Om selskabet

Investering og Klima A/S bidrager til kampen mod klimaforandringer ved at indfange CO2 ved skovrejsning. Selskabet er stiftet i 2022 med et formål om, at gøre det nemmere for virksomheder og privatpersoner at kompensere for egen klimabelastning

Organisationen
bag Investering og Klima

Organisationen består af 9 dedikerede medarbejdere, der står for den daglige drift af Investering og Klima, samt for driften af søsterselskaberne Investering og Studiebolig, Investering og Feriebolig, og Investering og Seniorbolig.

Det hele startede i 2015 med stiftelsen af Investering og Studiebolig – et alternativ til det traditionelle forældrekøb, hvor man i stedet for at investere et millionbeløb i én bolig privat, bliver medejer af en række ejendomme og kan boliganvise sine børn, børnebørn eller andre bekendte.

Sidenhen er de øvrige selskaber kommet til og i dag er der mere end 2.000 aktionærer på tværs af de selskaberne. Alle tager de udgangspunkt i samme deleøkonomiske grundkoncept, hvor man i det store billede får mere ud af mindre.

Investering og Klima er med sin opstart i 2022 det nyeste selskab. En god investeringscase, der også støtter op om de danske klimamålsætninger.

Vores målsætninger

Som det fremgår af prospektet opkøber Investering og Klima i første omgang landbrugsjord i Danmark. På sigt vil der også blive opkøbt jord og eksisterende skov i Europa, hvor investeringsmulighederne er billigere. Herved stiger afkastet. Uanset hvor Investering og Klima anlægger ny skov, bliver processen naturligvis underlagt samme strenge kontrol med certificering og skovbevaring.

I tillæg til skov og solcelleanlæg vil konceptet med tiden kunne udvides med andre klimainitiativer. Visionen er, at bidrage til at Danmark bliver CO2 neutral – hver dansker, hver virksomhed og organisation vil kunne blive CO2 neutral som aktionærer i Investering og Klima.

Bestyrelse

Leif Beck-Fallesen

FORMAND FOR BESTYRELSEN

Uddannet Cand.scient.pol og har erfaring som administrerende direktør og chefredaktør fra Dagbladet Børsen. Leif Beck Fallesen er i dag kendt som økonomisk kommentator på TV2 og agerer yderligere som bestyrelsesformand for Scandinavian Informa­tion Audit.

Uffe Steiner Jensen

MEDLEM AF BESTYRELSEN

Uddannet Civilingeniør fra DTU og har en lang karriere bag sig hos Elsam og Eltra. Uffe Steiner Jensen var borgmester i Fredericia i en periode på 12 år, hvor Fredericia blandet andet var ”dansk mester” i salg af erhvervsjord gennem blandt andre projektet ”Danmark C”. Uffe Steiner Jensen har stor bestyrelseserfaring fra eksempelvis ADP/Fredericia Havn, sit virke som bestyrelsesformand for danske havne, Domea og som bestyrelsesformand for Naturbydelen Ringkøbing K

Line Baun Danielsen

MEDLEM AF BESTYRELSEN

Journalist og forhenværende TV-vært. Line har 30 års erfaring fra TV-branchen med bl.a Nyheder og debatprogrammer. Line arbejder i dag som selvstændig medie- og kommunikationsrådgiver, blogger og influencer, hvor hendes fokus særligt er rettet mod 50+segmentet.

Line ejer virksomheden LBD Kommunikation Aps og driver bloggen ’På bloggen med Line’. Hun er tillige aktiv i virksomheden Marbella Fitnesscamp.

Medarbejdere

Bjarke Wolmar

Direktør og stifter

Mathias Svinth

Økonomiansvarlig

Tobias Petersen

Brand Manager

Jonas Bjødstrup Nielsen

Digital Marketing manager

Vores værdier

  1. Respekt

For vores aktionærer, samarbejdspartnere, samt for miljøet og den bæredygtige udvikling.

2. Ordentlighed

Vi sætter vores aktionærer, samarbejdspartnere og medarbejdere i centrum og behandler alle på en ordentlig måde.

3. Ordholdenhed

Vi lever op til vores ord i forhold til konceptet og sørger for at underrette alle involverede hvis der sker ændringer på markedet.

Find os
  • Frederiksberggade 6
  • 6640 Lunderskov
  • CVR 43244035
Samarbejdspartnere

© 2023 Investering og Klima A/S