Om selskabet

Investering og Klima A/S bidrager til kampen mod klimaforandringer ved at indfange CO2 ved skovrejsning. Selskabet er stiftet i 2022 med et formål om, at gøre det nemmere for virksomheder og privatpersoner at kompensere for egen klimabelastning
Aktionærmøde hos Nordea
i Odense
Om os

Organisationen bag

Organisationen bag Investering og Klima A/S har kontor i Lunderskov og består af et team på i alt 10, der også styrer driften af selskaberne, Investering og Studiebolig A/S, Investering og Feriebolig A/S, og Investering og Seniorbolig A/S.

I 2015 blev det første selskab, Investering og Studiebolig stiftet. Sidenhen er selskaberne, Investering og Feriebolig, og Investering og Seniorbolig kommet til. I dag er der mere end 1.500 aktionærer på tværs af selskaberne.

Seneste skud på stammen hedder Investering og Klima – et ambitiøst projekt med mål om at dyrke klimaskov i Danmark og kompensere for en del af CO2 udledningen.

om os

Målsætninger

Som det fremgår af prospektet opkøber Investering og Klima i første omgang landbrugsjord i Danmark. På sigt vil der også blive opkøbt jord og eksisterende skov i Europa, hvor investeringsmulighederne er billigere. Herved stiger afkastet. Uanset hvor Investering og Klima anlægger ny skov, bliver processen naturligvis underlagt samme strenge kontrol med certificering og skovbevaring.

I tillæg til skov vil konceptet med tiden kunne udvides med andre klimainitiativer.

Vision

Visionen er, at bidrage til at Danmark bliver CO2 neutral – hver dansker, hver virksomhed og organisation vil kunne blive CO2 neutral som aktionærer i Investering og Klima.

“Som aktionær i Investering og Klima tager du aktivt del i den grønne omstilling og er med
til at forbedre vores CO2 aftryk”

BJARKE WOLMAR

Direktør og stifter, Investering og Klima A/S

Om os

Vores værdier

1. Respekt

For vores aktionærer, samarbejdspartnere, samt for miljøet og den bæredygtige udvikling

2. ORDENTLIGHED

Vi sætter vores aktionærer, samarbejdspartnere og medarbejdere i centrum og behandler alle på en ordentlig måde

3. ordholdenhed

Vi lever op til vores ord i forhold til konceptet og sørger for at underrette alle involverede hvis der sker ændringer på markedet  

Et stærkt bagland

Vores bestyrelse

Leif Beck-Fallesen

FORMAND FOR BESTYRELSEN

Uddannet Cand.scient.pol og har erfaring som administrerende direktør og chefredaktør fra Dagbladet Børsen. Leif Beck Fallesen er i dag kendt som økonomisk kommentator på TV2 og agerer yderligere som bestyrelsesformand for Scandinavian Informa­tion Audit.

Uffe Steiner Jensen

MEDLEM AF BESTYRELSEN

Uddannet Civilingeniør fra DTU og har en lang karriere bag sig hos Elsam og Eltra. Uffe Steiner Jensen var borgmester i Fredericia i en periode på 12 år, hvor Fredericia blandet andet var ”dansk mester” i salg af erhvervsjord gennem blandt andre projektet ”Danmark C”. Uffe Steiner Jensen har stor bestyrelseserfaring fra eksempelvis ADP/Fredericia Havn, sit virke som bestyrelsesformand for danske havne, Domea og som bestyrelsesformand for Naturbydelen Ringkøbing K

Line Baun Danielsen

MEDLEM AF BESTYRELSEN

Journalist og forhenværende TV-vært. Line har 30 års erfaring fra TV-branchen med bl.a Nyheder og debatprogrammer. Line arbejder i dag som selvstændig medie- og kommunikationsrådgiver, blogger og influencer, hvor hendes fokus særligt er rettet mod 50+segmentet.

Line ejer virksomheden LBD Kommunikation Aps og driver bloggen ’På bloggen med Line’. Hun er tillige aktiv i virksomheden Marbella Fitnesscamp.

ORGANISATIONEN

Vores medarbejdere

Bjarke Wolmar
Direktør og stifter

Nawal Najem
Projektleder

Mathias Svinth
Økonomiansvarlig

Tobias Petersen
Brand Manager

Jonas Bjødstrup Nielsen
Digital Marketing manager

©  Investering & Klima A/S. CVR 43244035. Data- og privatlivspolitik. Alle rettigheder forbeholdes Investering og Klima A/S