Skip to main content

Om os

Bæredygtighed betyder at vi passer på de ressourcer vi har, så fremtidige generationer også kan få gavn af naturens ressourcer. Vi må ikke stille de næste generationer dårligere.

Investering & Klima er dedikeret til at gøre klimaregnskaber og ESG-rapporter tilgængelige og overkommelige for alle små-og mellemstore virksomheder.

Vores mål er, at enhver virksomhed, uanset størrelse, skal have mulighed for at bidrage til den grønne omstilling.

Vi er her for at gøre det nemmere for alle små- og mellemstore virksomheder at forstå og tale om klima og bæredygtighed.

Investering og Klima’s overordnede ambition er at hjælpe virksomheder med at blive mere miljøvenlige uden at gøre det komplekst. Vores team af Bæredygtighedskoordinatorer er her for at guide og navigere dig ind i den grønne omstilling.

Vi tilbyder budgetvenlige klimaregnskaber og ESG-rapporter, så alle virksomheder kan være med. Se, hvordan vores tjenester kan hjælpe dig med at være mere grøn uden at sprænge budgettet.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller ønsker du et besøg af vores chefkonsulent? Skriv eller ring til os. Vi ser frem til at hjælpe din virksomhed.

Bestyrelse

Leif Beck-Fallesen

FORMAND FOR BESTYRELSEN

Uddannet Cand.scient.pol og har erfaring som administrerende direktør og chefredaktør fra Dagbladet Børsen. Leif Beck Fallesen er i dag kendt som økonomisk kommentator på TV2 og agerer yderligere som bestyrelsesformand for Scandinavian Informa­tion Audit.

Uffe Steiner Jensen

MEDLEM AF BESTYRELSEN

Uddannet Civilingeniør fra DTU og har en lang karriere bag sig hos Elsam og Eltra. Uffe Steiner Jensen var borgmester i Fredericia i en periode på 12 år, hvor Fredericia blandet andet var ”dansk mester” i salg af erhvervsjord gennem blandt andre projektet ”Danmark C”. Uffe Steiner Jensen har stor bestyrelseserfaring fra eksempelvis ADP/Fredericia Havn, sit virke som bestyrelsesformand for danske havne, Domea og som bestyrelsesformand for Naturbydelen Ringkøbing K

Line Baun Danielsen

MEDLEM AF BESTYRELSEN

Journalist og forhenværende TV-vært. Line har 30 års erfaring fra TV-branchen med bl.a Nyheder og debatprogrammer. Line arbejder i dag som selvstændig medie- og kommunikationsrådgiver, blogger og influencer, hvor hendes fokus særligt er rettet mod 50+segmentet.

Line ejer virksomheden LBD Kommunikation Aps og driver bloggen ’På bloggen med Line’. Hun er tillige aktiv i virksomheden Marbella Fitnesscamp.

Medarbejdere

Bjarke Wolmar

Direktør og stifter

Mathias Svinth

Økonomiansvarlig

Mette Schmidt

Chefkonsulent og bæredygtighedskoordinator

Frank Ib Andersen

Freelance Bæredygtighedskoordinator